Algemene Voorwaarden

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing, zodra de koper een bestelling bij Babycadeau-idee plaatst. Zodra de koper de bestelling bevestigt, geeft hij ook aan akkoord te gaan met deze Algemene Voorwaarden.

Betaling:

Betaling dient voorafgaand van levering te geschieden d.m.v. een bankoverschrijving, PayPal, iDEAL (zie hoofdmenu voor uitleg)

Prijzen /Verzenden:

Alle ,op onze website vernoemde prijzen, zijn inclusief 21% BTW en excl. verzendkosten en gelden zolang de voorraad strekt.

Pakketpost, hier vallen alle pakketjes onder die niet door de brievenbus passen, t/m 10kg is dat 6,95 (Binnen Nederland) Tarief België en Duitsland: €11,95.

De bestellingen worden de eerstvolgende werkdag na betaling naar het postkantoor gebracht. Alle pakketjes worden door de PostNL bij u thuisbezorgd. U bestelling wordt verzonden nadat uw betaling bijgeschreven is. Babycadeau-idee is niet aansprakelijk voor vertragingen van de zending opgelopen bij PostNL, Tevens is Babycadeau-idee niet aansprakelijk voor het onzorgvuldig behandelen van de zending door PostNL.

Prijswijzigingen, typefouten en het (tijdelijk) niet leverbaar zijn van een artikel zijn voorbehouden.


Retourneren / ruilen van onze producten:

Verzendkosten voor artikelen die retour worden gestuurd of worden geruild komen ten laste van de klant , dit met uitzondering van artikelen met productie fouten. Al onze artikelen in de aanbieding kunnen niet worden geruild, ook artikelen in opdracht voor u gemaakt zoals naam borduring.
Babycadeau-idee hanteert de wet `koop op afstand` Dit houdt voor U als klant in :Voor alle aankopen geldt een zichttermijn van 7 werkdagen. De zichttermijn houdt in dat de klant het recht heeft binnen 7 werkdagen de artikelen zonder toelichting in originele verpakking kan retourneren. De geretourneerde artikelen mogen niet gebruikt of beschadigd zijn. Tevens dient de klant alle voorwaarden voor terugzending na te leven. De kosten voor de retourzending komen ten laste van de koper. Na ontvangst van de retourzending en na goedkeuring van Babycadeau-idee ,over de staat van de producten, wordt binnen 14 dagen het aankoopbedrag exclusief de betaalde verzendkosten van de koper teruggestort. Indien artikelen aan Babycadeau-idee geretourneerd worden dient U altijd uw naam en het bestelnummer bij te sluiten en Babycadeau-idee per mail op de hoogte stellen van de retourzending! Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Prive :
Babycadeau-idee gebruikt klantgegevens uitsluitend voor het verwerken van de geplaatste order. Deze gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt.

Afbeeldingen :

Alle afbeeldingen worden zo goed mogelijk getoond. Toch kan een product op details afwijken. Alle foto’s en specificaties zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot een schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst. Aan de kleuren en afmetingen kunnen geen rechten ontleend worden.

Vragen/Klachten

Bij vragen of klachten over de aangekochte artikelen, kan de koper Babycadeau-idee hierover per e-mail berichten. Babycadeau-idee zal de koper zo snel mogelijk antwoorden en proberen tot een oplossing te komen.

Babycadeau-idee is gevestigd op
Vuurdans 11
2907 RH Capelle aan den ijssel(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2014 - 2024 Babycadeau-idee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel